Telefon: +36-30-225-2556 info@szuperaron.hu

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Hirdessen a közösségi médiában, kiszámítható költségekkel!

Közel 6 millió magyar használja aktívan a Facebookot és az Instagramot, naponta átlagosan 1,5-2 órát töltenek közösségi média oldalak böngészésével.
A cégek, vállalkozások számára ma már elengedhetetlen, hogy valamilyen formában jelen legyenek ezekben a médiákban is.
Mi segítünk önnek, hogy felesleges kiadások nélkül, minden cég a saját igényei szerint képviselje magát a kiválasztott közösségi médiában (Facebook, Instagram, Linkedin, Yo-utube).
Hiszen sok vállalkozásnak nincs szüksége heti vagy havi posztokra, állandó aktivitásra a közösségi oldalakon, nekik megoldás a kisebb csomagok, rendkivül kedvező árakkal.

Alap csomag

Ebben a csomagban vállaljuk, hogy elkészítjük a cég Facebook vagy Instagram esetleg Linkedin oldalát, ha még nincs regisztrálva és maximum 2-3 tartalom készítés (poszt) havonta.

9 000,- Ft/hónap

Standard csomag

Ebben a csomagban vállaljuk, hogy elkészítjük a cég Facebook vagy Instagram esetleg Linkedin oldalát, ha még nincs regisztrálva és maximum 4-5 tartalom készítés (poszt) havonta.

16 000,- Ft/hónap

Full csomag

Ebben a csomagban vállaljuk, hogy elkészítjük a cég Facebook vagy Instagram esetleg Linkedin oldalát, ha még nincs regisztrálva és maximum 9-10 tartalom készítés (poszt) havonta.

25 500,- Ft/hónap

A csomagok szolgáltatásai nincsenek kőbe vésve, egyéni igények szerint bármikor kérhető több tartalom szerkesztett anyag a Facebook vagy Instagram oldalakra.

Természetesen minden ügyfelünkkel konzultálunk milyen jellegű tartalmat szeretne látni az oldalakon, és minden poszt előtt egyeztetünk, illetve bemutatjuk a tervezett anyagot.

Ha mi készítjük el az oldalt, egyszeri havi díjat számolunk fel, a csomagnak megfelelően, amit ügyfelünk választott.
Nálunk promóciós videót is kérhet az oldalakra, akár youtube-ról letöltött céges anyagokat is fel tudunk használni, újra vágva és szerkesztve az anyagot.

Igény esetén, vállaljuk weboldalak készítését, wordpress rendszerben.
Ennek költségeit az árak link alatt találja.